Energie Chakra Healing

7 oktober 2022
 

Ik heb een prachtige en diepgaande healing sessie van Hannahma mogen ontvangen. Ze creëerde een voor mij fijne en veilige omgeving waarin we in alle rust aan enkele van mijn diepgewortelde trauma’s konden werken. 

Een healing  sessie is altijd weer verrassend, je weet nooit welke stukken je uit dit leven of vorige levens tegenkomt. Feit blijft dat als je er eenmaal mee in aanraking komt, je de mogelijkheid hebt om de blokkades waar je nu tegenaan loopt, kunt opruimen. 

Dankjewel lieve Hannahma voor je liefdevolle en krachtige begeleiding. 

- Agnita - 


Het was heel krachtig en er is veel opgeruimd.
 

Ik voel mij heerlijk licht. 

M. 

Ik wil je nog bedanken voor de prachtige healing, 

het heeft mij goed gedaan. 

I. 

Dank je wel Hannahma, ik ben van mijn angst bevrijd 

en voel mij weer mezelf. 

Groetjes T. 

Hannahma, ik vind je een fantastisch mens die ook nog eens 

heel erg goed is in het spirituele werk. 

Ik ben blij dat ik je ken en ook dat ik weer beter in mijn vel 

en energie zit dank zij jou. B. 

 

Ik ben erg onder de indruk van jouw vermogen om je te verbinden met wat in het moment nodig is voor heling. Een heling van jou voelt als een reis door tijd en ruimte met als resultaat een diepere verbinding met mezelf. 

Reuze fijn, dankjewel! B. 

Ik heb 4 behandelingen van Hannahma gekregen. Iedere keer krijg ik een diep gevoel van innerlijke rust en lichamelijke ontspanning die nog een tijd na de behandeling door gaat.  Zij toont veel compassie, heeft veel geduld en gaat door met behandelen totdat jij je beter voelt. Zeker de moeite waard om haar te bezoeken. Davjea 

Lieve Hannahma ik wilde je even laten weten dat, sinds de sessie bij jou, mijn zangstem weer +/- helemaal terug is :) Dat is genieten na zoveel jaren niet uit hebben kunnen zingen. Dank je wel. H 


Healing op afstand van mij en mijn zoon. 

Hannahma heeft mijn zoon en mij heel goed geholpen. Ze heeft een healing op afstand gedaan en mijn zoon en ik voelden ons daarna erg opgelucht. 

Het heeft onze relatie veel goeds gedaan. 

 

Ook heb ik twee individuele healings van Hannahma gehad. 

Ik voelde mij erna weer helemaal in mijn kracht staan. 

Ik kan een sessie bij Hannahma van harte aanbevelen. 

M.J. 

------------------------------------------------------------------------- 

16 december 2020 healing traject 

Na diverse jaren te hebben rondgelopen met gezondheidsklachten die maar niet over gingen, heb ik verschillende wegen bewandeld om op zoek te gaan naar lichamelijke en geestelijke balans. 

Uiteindelijk kwam Hannahma op mijn pad. Door haar healings zijn mijn klachten enorm verminderd, voel ik mij weer in balans en kan ik genieten van de dingen waar ik gelukkig van word.

Dank je wel lieve Hannahma,  S.P. Energie 

 TESTEMONIALS   HUMAN DESIGN
Hoi Hannahma,

Hier mijn stukje over wat HD mij gebracht heeft. 

Human Design gaf mij in eerste instantie inzicht in mijzelf, ik vond het zo fijn om te lezen dat wat ik niet goed kon, ik ook niet van nature in mij had. Als ik dit eerder had geweten had ik me toen niet de mindere gevoeld ten opzichte van mijn collega’s, maar het gezien als een eigenschap die wel of niet actief kan zijn. Dit had me een hoop frustratie en energie gescheeld. Gelukkig ben ik me toen meer op mijn andere kwaliteiten gaan richten, en zo grappig om ze dan ook terug te zien in het HD als actieve poorten. Ik vond en vind het verbazingwekkend om je uitwerking van het HD over mij te lezen. Ik was een vreemde voor je, maar het is zo herkenbaar wat er in het HD staat, zo treffend en soms ook wel confronterend. Ik vind het fijn om mezelf beter te leren kennen, ben altijd heel nieuwsgierig en wil graag het naadje van de kous weten. En laat dit nu ook nog in mijn HD staan. Hoe treffend. Met de HD van partner en kinderen kreeg ik meer inzicht en begrip voor hun handelen en doen. Ik snap nu waarom 1 van mijn kinderen het zichzelf zo moeilijk maakt, waarom mijn partner zich af en toe terug trekt. Nee, niet omdat ie mij niet meer mag, maar omdat hij dit nodig heeft om zijn design te leven. HD heeft mij kennis gebracht over mezelf en anderen waardoor ik meer begrip kan opbrengen en dan anders kan handelen.
 Ik raad het iedereen, die zichzelf beter wil begrijpen, aan om een HD van zich te laten maken. Het werkte voor mij heel bevrijdend. 

Groetjes, 
 Anja