levens

vreugde

Ga je met mij mee naar je kern ?  Samen op pad in de natuur of als je wilt in een energiesessie. Het wonder kun je leren zien door de ogen van je ongeschonden eenvoud.  Vreugde is onze kern en voor mij uit zich dat in zingen, lachen, natuurwandelingen en de planten en dierenwereld. Zo volg ik mijn hart en waar ik echt warm voor loop doe ik met mijn hart en ziel. Kom jij op mijn pad dan deel ik mijn ervaring graag met jou. Het inspireren van mensen en ze empoweren doe ik graag. Om zelf te kunnen blijven stralen ben ik  mij bewust van de kracht van meditatie en positieve gedachten. Steeds weer de balans vinden.
Ook ik heb het nodige mogen opruimen aan energie van traumatische gebeurtenissen in mijn leven.
Daardoor voel ik mij blij en tevreden.
Bij mij ben je in goede handen, ik zal je met geduld en zachtheid begeleiden zodat jij weer in je eigen kracht gaat staan.

Mijn geboortenaam is Frida Keur,     
 (Ik wordt soms ook Hannah'ma genoemd, mijn spirituele naam) geboren in Zandvoort aan zee. Ik ben een echte strand en zee aanbidster. Ik houd van de energie van de zee. De sprankelende frisse lucht, de natuurelementen, water, wind, zon en het zand om daar met mijn blote voeten te lopen. Het maakt mij gelukkig.  
Mijn spirituele ontwikkeling begon toen ik 33 jaar oud was met een spontane kundalinie ontwaken. Vanaf dat moment ben ik verbonden met mijn Hogere Zelf en ga ik mijn spirituele weg. Dat betekent voor mij, o.a. mijn schaduwkanten onderzoeken en transformeren of transmuteren naar authenticiteit en licht in mijzelf. Het is een hele reis die mij veel heeft gebracht. Ik heb geleerd dat na uitgebreid onderzoek, verschillende spirituele scholen en hun tradities niet bij mij passen. Ik ben autonoom en heb mijn eigen verbinding met de Bron in mijzelf. Wel heb ik enkele goede gewoonten van hen overgenomen. Het meest voel ik mij verwant met het Boeddhisme. Ik ben dan ook geheel op mijzelf en mijn eigen innerlijk pad gericht. Ik heb mijn donkere kant onderzocht. Daarvoor heb ik diverse therapie├źn ondergaan. In voorouderlijk werk heb ik een deel van mijn familielijn opgeschoond. 
Het is belangrijk om dagelijks actief met energiewerk bezig te zijn in deze tijd. 
Ik heb een liefdevolle relatie aangetrokken, Henk is de juiste man en Lief, die met mij resoneert.
Ik voel mij dankbaar voor alle mooie mensen in mijn leven die mij ook hebben geholpen om te groeien op mijn pad. 
Het gaat erom dat ieder zijn eigen pad loopt en in de eigen kracht komt te staan. Soms is het nodig om je dit weer te her-inneren wie je werkelijk bent. Alles komt op de juiste tijd. 
Zoals je hiernaast ziet is dit mijn zielen symbool het betekent "Liefdevolle Levens Alchemie". Het brengen van heelheid op alle niveau's. 
Verbonden met de Godin Hathor, godin van schoonheid, transformatie, heling liefde en vrede. 
Daardoor heb ik een energie spectrum om ook de donkere energie te helpen transmuteren naar licht , authenticiteit en liefde in verbinding..
Elke dag leer ik meer over mijzelf.

Wildpluk eetbare planten en bloemen

Ik wil je meenemen om weer contact te maken met de natuur en de schoonheid die zij heeft.  
Al vanaf mijn vroege jeugd zijn planten een liefde voor mij. Ik zocht al jong de geneeskrachtige planten en leerde ze toe te passen op mijn eigen manier volgens de boekjes die er toen waren 35 jaar geleden. Vele jaren geleden kwam het eten van wilde planten op mijn pad. Ik was gelijk enthousiast en heb vele keren meegewandeld met andere ervaren wildpluk wandelaren. Ook heb ik  de nodige cursussen op internet gevolgd omdat alles stil lag tijdens corona.  Ik heb het zelf opgepakt en ben de wildplukwandelingen gaan geven. Ik blijf mijzelf scholen door ook nu cursussen te blijven doen om steeds meer te verdiepen in deze stof. 
Ik organiseer wildplukwandelingen waarin ik je leer hoe planten te herkennen, te gebruiken en toe te passen op verschillende manieren. 
De wandelingen brengen rust in je hoofd en een gevoel van ZEN en blijheid
Wil je dit zelf ervaren ? 
Stuur mij een mail met je vraag, hieronder de actuele data van de wildplukwandelingen.

                                                               
Mijn interesse in het werken met energie en mijn heldere voelen heb ik van nature meegekregen. Planten, bloemen, dieren en mijn liefde voor dansen maakte mij gelukkig. Ik had een eigen tuintje en vond de wereld van de kleine diertjes ook fascinerend. Als kind ben ik met dans begonnen en heb toen lessen gehad bij Scapino ballet, volksdansen enz. Ook deed ik aan  wedstrijd turnen. Dans was mijn passie. 
Op mijn 23e jaar ben ik begonnen met het geven van balletles.
Gevraagd door een ervaren dance docent om zijn lessen over te nemen. 
Daarna ben ik doorgegaan met lesgeven als autodidact en het ontwikkelen van nieuwe dans vormen, yoga, tai chi en bewustwording in de lessen.
Dit alles heeft geleid tot mijn eigen spiritueel ontwaken
en bewustwording toen ik 33 jaar was.

Met liefde heb ik mij op verschillende gebieden mogen ontwikkelen. 
Als moeder van 2 zoons heb ik steeds gezien hoe belangrijk het is om jezelf en je kinderen steeds te empoweren en in liefde de ruimte te geven voor zelf ontdekking en groei.

Ook op dit moment groeit mijn bewustzijn steeds verder 
en vind ik rust en voldoening in mijn werk.
In liefde voor mijn partner waarmee in veel deel vanuit de ziel.
Dankbaar dat ik zoveel Liefde mag ervaren in mijn leven.

Wat ik meebreng in dit moment aan kennis en ervaring:
Maatschappelijk werker, consulent bij MEE.
Danstherapeut Querido, zelfstandige praktijk
Praktijkassistente huisartsen, heel breed, ook alternatief.
Mentor woonbegeleider HVO Querido
Balletdocent, Geweldloze Communicatie, Meditatie, Intuïtieve ontwikkeling, Healing Opleidingen.
Human Design autodidact, veel studie en passie.

Natuur en kennis van planten en kruiden. 
Al 35 jaar verdiep ik mij in wilde planten en bloemen. 
Zo lekker ongedwongen alles tot mij nemen en eigen maken zit in mijn bloed.
Ik heb mij jaren laten inspireren door geleide kruidenwandelingen door Anneke Bleeker, 
Patty Vegt, Maria de Wit via internet cursussen. Ook het creatief toepassen om het als voeding te gebruiken. Ik blijf leren. Laat mij graag inspireren,