Mijn diensten


Wat ik jou aan biedt is energiewerk om weer helemaal in balans te komen. Ik werk via je chakra's om je energetisch weer op te laden en dat wat niet meer voor jouw hoogste goed is te verwijderen. Dat kunnen oude energie├źn zijn of uitgewerkte kindsdelen die als ballast bij je blijven hangen.. Je kunt zo weer verder in een nieuwe energie die beter bij je past op dit moment. Ik werk door alle lagen en dimensies in alle tijdslijnen verleden, heden en toekomst. 
Tenslotte wil jij weer stralen in het NU en leren omgaan met jezelf, Jij als liefdevolle ziel kunt dat zeker en het is fijn als iemand je ziet in al je schoonheid. 
Graag help ik je om jouw eigen kern en ziel te ervaren in een energie sessie waarbij ik werk met mijn Bronenergie en Hogere Zelf, samen met mijn spirituele healing team.

Jouw hart en ziel mogen weer stromen naar nog meer liefde voor jezelf.
Als jij in Jezelf gelooft dan sta je open voor  transformatie naar een mooiere versie van jezelf. Je omarmt dan alles wat je bent, dus ook de zware en onbewuste delen in jezelf.    Zo groei je naar overgave en dankbaarheid, de energie die je verder draagt in een leven vol vertrouwen.


Wildpluk kruiden wandelingen.
Wandel je mee ? Samen wandelen wij op verschillende plekken in de natuur en leren de wilde eetbare  planten en bloemen kennen. Soms plukken wij een maaltje bij elkaar. Onze groentetuin is om ons heen. We hoeven niet naar de supermarkt om groenten te kopen. We kunnen het zeker aanvullen met wilde planten. Deze bieden heel veel vitaminen, mineralen en antioxidanten die goed door ons lichaam worden opgenomen. Het is wel nodig om te leren welke planten heilzaam en eetbaar zijn en welke niet. De wandelingen brengen je meestal in een staat van Zen. Het grond je lichaam en brengt ontspanning in je geest. Met gelijkgestemde mensen samen wandelen is fijn.  Wil je mee wandelen ? Laat het mij weten. Stuur een mailbericht en ik geef je de actuele informatie van de 
geplande wandelingen:
De wandelingen zijn va 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.
Van tevoren opgeven is wel nodig. max.10  personen.

HUMAN DESIGN heeft mij verder geholpen in mijn ontwikkeling. 
Ook de HD van mijn kinderen hebben mij laten zien, dat het weten hoe en wat er gebeurd in het leven een onderdeel vormt van hun levensreis. Dat dit zo duidelijk staat beschreven daar was ik van onder de indruk. Niet alleen ik, ook mijn cli├źnten waarvan ik de HD kaart heb mogen maken. 
Ook de manier waarop mijn HD autoriteit werkt maakt het mij nu makkelijker. 
Ik wist het niet en heb daardoor te snel vaak beslissingen genomen die niet gunstig voor mij en mijn omgeving waren. Dat is de reden dat ik met liefde jouw HD wil maken en het je wil uitleggen.
In een persoonlijk gesprek krijg je van mij de beslissende tools aangereikt.
Ik maak je kaart op papier en stuur hem ook via de mail, zodat je hem zelf hebt.
Ouders met kinderen hebben er zeker baat bij in de opvoeding. Hoe ga je om met je kind ?
Wil je er meer van weten ? Vraag gerust een vrijblijvend telefoongesprek met mij aan.